banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber urfahaber Rogers Kassım Mato robotik otomasyonlarla maksimum verime ulaşacak Çanakkale Geçilmez

Siverek’te feci kaza: 3 Ölü 8 Yaralı

Edinilen bilgilere göre, Ahmet Cemil Delibalta'nın idaresindeki 25 FK 394 plakalı araç, ilçe merkezine 20 kilometre uzaklıktaki Büyük Çavuşlu Mahallesi yakınlarında henüz belirlenemeyen bir sebepten dolayı taklalar atara tarlaya girdi.

Kazada sürücü Ahmet Cemil Delibalta ile birlikte araç içerisinde bulunan İzzet, Muhabbet, Meryem, Zehra, Mahmut, Kenan, Nurullah, Melisa, Nazime, Emirhan Delibalta yaralandı.

Karayolundan geçen sürücülerin haber vermesi ile birlikte olay yerine çok sayıda ambulans sevk edildi. Yaralılar, ambulanslar ile Siverek Devlet hastanesine kaldırıldı. Tedavi altına alınan yaralılardan Meryem, Zehra ve 2 yaşındaki Emirhan Delibalta yapılan bütün müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Olay yerinde inceleme yapan Jandarma, kazayla ilgili soruşturma başlattı. (İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.