banner2
Öne Çıkanlar urfahaber Sanlıurfa Haber Pirhalil Gaziantep Küçük Çamurlu

Son Dakika-Siverek'te feci kaza: 1 Ölü, 1 Yaralı

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde meydana gelen kazada 1 kişi hayatını kaybederken bir kişi de yaralandı.

Siverek-Çermik karayolunun birinci kilometresinde meydana gelen kazada motosiklet ile otomobil kafa kafaya çarpıştı. Kazada 1 kişi hayatını kaybederken 1 kişi de yaralandı.

Edinilen bilgilere göre, akşam saatlerinde Siverek-Çermik karayolunda meydana gelen kazada sürücüleri belirlenemeyen 63 SD 510 plakalı otomobil ile 63 ER 668 plakalı motosiklet kafa kafaya çarpıştı. Kaza sonucunda motosiklet hurdaya dönerken motosiklet sürücüsünün arkasında bulunan Mustafa Y. ve Hacı D. yaralandı. Yaralılar olay yerine çağrılan ambulanslar ile Siverek Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Yaralılardan Mustafa Y. kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Kazanın ardından otomobil sürücüsü kaçarak kayıplara karışırken polis, kaçan otomobil sürücüsünün kimliğini tespit etmek amacıyla çalışma başlattı. (İLKHA)

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.