banner2
Öne Çıkanlar karbonmonoksit Karbonmonoksit Zehirlenmesi Önlemleri Nelerdir Yeşilova Nicolò Zaniolo KCCA FC

Şanlıurfalılar Hayal Parka akın ettiler

Hava sıcaklığının artış göstermesi ile halk havuzlara ve Atatürk Barajına akın etti.

Türkiye`de sıcaklıkların mevsim normalleri üstünde seyretmesiyle birlikte kıyı kenarlarında yaşayan vatandaşlar, denizlere girerek serinlerken Şanlıurfalılarda, Atatürk Barajı ile özel havuzlara girerek bunaltan sıcaklardan nefes almaya çıkarmaya çalıştılar.

Şanlıurfa'nın Bozova ilçesine bağlı Yaslıca Beldesinde bulunan "Hayal Park" büyük rağbet görüyor. Başta Urfa ve Bozova olmak üzere çevrede ilçelerden Hayal Park mesire alanına akın ettiler. Hayal Park mesire alanında aileler piknik yaparken bazı çocuklar simitlerle suda yüzdüler.

 Vatandaşlar; burası sahilden daha güzel. Fakat ne sudan faydalanıyoruz ne de mesire alanı yeterli. Hayal Park bölgesine çok rağbet olduğu için de aileler yan yana oturmak zorunda kalıyorlar. Çevre düzenlemesi yok. İnsanlar buradan faydalanamıyorlar. Bu suyu en iyi şekilde değerlendirmek lazım. Dediler.

Ömer Aslan / www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.