banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Türkiye Diyarbakır

Şanlıurfalı Çiftçilere Mısır Yetiştiriciliği Eğitimi

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Tarımsal Hizmetler Daire Başkanlığı Tarımsal Kalkınma ve Girişimcilik Şube Müdürlüğü tarafından yürütülen GAP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı destekli Tarımsal Kalkınma Kapasitesinin Geliştirilmesi Projesi kapsamında “Mısır Yetiştiriciliği Eğitimi“  Ziraat Mühendisi Tanju Bolat tarafından verildi.

Cumhuriyet Tesislerinde gerçekleştirilen Eğitime katılan çiftçilere mısır ekimi, bakımı, ilaçlama, gübreleme, sulama ve hasat ile ilgili bilgiler aktarılarak hasat döneminde kaliteli ürün elde edebilmenin yöntemleri aktarıldı.

Gerçekleşen eğitime GAP Tarımsal Araştırmalar Enstitüsü Müdürlüğü, İl Tarım ve Orman Bakanlığı, Şube Müdürleri, STK, Dernek Başkanları,  çiftçiler, öğrenciler katılım sağladı. Eğitim sonunda katılımcılara sertifika verildi.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.