banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Sanlıurfa Haber Urfa Urfa Haber Urfa Haberleri

Şanlıurfa'da 180 kilo eroin ele geçirildi

Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük, İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılıkla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından operasyon sonucu yakalanan 180 kg uyuşturucu madde sonrası basın toplantısı düzenledi.

 

Açıklamasında son yıllarda yapılan en büyük uyuşturucu madde operasyonu sonucu 180 kg uyuşturucu yakalandığını belirten Vali Küçük; “Arama yapılan bir tırın dorsesinde ve gizli bölmelerinde yaklaşık 180 kg uyuşturucu ele geçirilmiştir. Yaklaşık 5 yüz bin kişiyi zehirleyebilecek kapasiteye sahiptir. Başta emniyet müdürümüz olmak üzere bütün personelimizi tebrik ediyorum. Geldiğimiz günden beri bu işe savaş açtık. Çocuklarımızı zehirlemek isteyenlere hiçbir şekilde müsamahamız yoktur. Bundan sonra da en yoğun şekilde savaşımıza devam edeceğiz. Amacımız yavrularımızı korumaktır, bu alanda kötü niyetli kimseye fırsat tanımayacağız” dedi.

 

Operasyon sonucu bir kişinin gözaltına alındığını dile getiren Vali Küçük, konunun ali mercilere intikal ettiğini sözlerine ekledi. Vali İzzettin Küçük açıklamasının ardından emniyet müdürü ve şube müdürleriyle bir araya gelerek başarılı operasyondan dolayı kendilerini tebrik etti. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.