banner2
Öne Çıkanlar Urfa Haberleri Urfa Viranşehir Urfa Haber Balıklıgöl

Şanlıurfa’da 14, Toplam 50 Gözaltı
Mersin Emniyet Müdürlüğü, uzun süre yapılan takipte, polisler yüzlerce kişiyi mağdur eden şebekenin bu yolla milyonlarca lira haksız kazanç elde ettiğini saptadı.

Polis, 3 ay boyunca izlediği şebekeye yönelik bu sabah saat 04.00’te operasyon başlattı. Mersin, Şanlıurfa, İstanbul, Adana, Gaziantep, Bartın, Niğde ve Ağrı’da, şüphelilere ait adreslere eş zamanlı baskınlar düzenlendi.

Operasyonun Şanlıurfa’daki bölümü kent merkezinin yanı sıra Akçakale, Suruç ve Hilvan ilçelerinde yapıldı. En çok şüphelinin bulunduğu Suriye sınırındaki Akçakale İlçesi’nde düzenlenen operasyon çok sayıda polis, asker, zırhlı araç ve özel harekat polislerinin katılımı ile gerçekleştirildi. Akçakale’nin Kılıçlı Köyü’nde yapılan baskında; özel harekatçılar ile askerlerin çevrede güvenlik önlemi almasının ardından polis girdiği evlerde uykuda olan şüphelileri uyandırarak gözaltına aldı. Şüphelilerin evlerinde yapılan aramalarda bulunan çok sayıda cep telefonu, telefon hattı, para, döviz ve altına el konuldu. (kaynak:hurriyet)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.