banner2
Öne Çıkanlar Suriye Urfa Haber Sanlıurfa Atalanta Michy Batshuayi

Şanlıurfa'ya Bu Kez Hatay'dan Askeri Sevkiyat Yapıldı

Fıratın doğusuna yapılacağı söylenen harekatın bir süre erteleceği açıklansa da bölgede sürpriz gelişmeşmeler yaşanmaya devam ediyor. Batı illerinden Şanlıurfa’ya askeri sevkiyata Hatay ili de eklendi.  Hatay’dan Şanlıurfa’ya askeri sevkiyat yapıldı

Suriye’deki gelişmelere bağlı olarak sınır hattında hareketlilik devam ediyor. Batı illerinden Şanlıurfa’ya askeri sevkiyat sürüyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Fırat’ın doğusunda bulunan ve Türkiye’nin birliği ile milli güvenliğini tehdit eden terör örgütlerine karşı operasyon yapılacağı açıklamasından sonra Suriye sınırındaki illere askeri araç ve personel sevkiyatı sürüyor. Hatay sınırından Şanlıurfa-Suriye sınırına askeri personel ve 40 askeri araç sevkiyatı yapıldı. Ayrıca, geçtiğimiz günlerde de Urfa’ya çeşitli birliklerden sevkiyatlar yapılmıştı.(Ruha Haber Ajansı)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.