banner2
Öne Çıkanlar Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak Messi’ye rakip PTT 1 Ligde Haftanın Hakemleri açıklandı Tarık Ongun haber

ŞANLIURFA KARDEŞLİK KONFERANSI YAPILDI



Gazeteci Yazar Ahmet Taşgetiren’in konuşmacı olarak katıldığı konferans öncesinde bir konuşma yapan Vali İzzettin Küçük; Şanlıurfa’nın kardeşlik hukuku konusundaki sınavı, 500 binin üstündeki Suriyeli muhacire ensarlık yaparak başarıyla geçtiğini belirtti.  

Şanlıurfa’nın Hz. İbrahim’den bu yana sofrasını paylaştığını hatırlatarak konuşmasına devam eden Vali İzzettin Küçük: “Şanlıurfa, bu zor günlerde de kardeş bildiği insanlarla elinden, gönlünden ne lazım gelirse paylaşan bir şehirdir. Bütün Şanlıurfalılara içtenlikle şükranlarımı sunuyorum. Bu hususta devlet olarak Şanlıurfa halkından çok büyük destek gördüm” dedi.

Bir otelde düzenlenen gece Hafız Muhammed Habib İspirli’nin Kur’an-ı Kerim tilaveti ve Ahmet Taşgetiren’in “Kardeşlik” konulu konferansıyla devam etti.

İş adamı İmam Aslan’ın ev sahipliğinde düzenlenen geceye Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük’ün yanı sıra; milletvekilleri Ahmet Eşref Fakıbaba ve Mehmet Ali Cevheri, davetliler ve vatandaşlar katıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.