banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Balıklıgöl Sanlıurfa Haber Urfa Haber Uluslararası Robot Yarışması nedir?

Şanlıurfa toplu taşıma araç ve saatlerinde değişiklik yapıldı

Bu kapsamda Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı tarafından yeni bir karar alındı. Alınan karar göre, daha önceden azaltılan araç sayısında artışa gidileceği öğrenildi.

Otobüs saatlerinin son kalkış saati 21.00 olacak şekilde revize edildi. Konuyla ilgili Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı sosyal medya hesabından bir açıklama yapıldı.

Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: “İl Hıfzısıhha Kurulu kararı ile Kovid-19 mücadele kapsamında şehir içi toplu ulaşım hatlarımızda çalışan araç sayısı yarı yarıya düşürülmüştü. Normalleşme programı kapsamında 27.05.2020 Çarşamba günü itibari şehir içi toplu taşıma araçlarımızın sayısında bir takım artışa gidilmiştir. Ayrıca Ramazan ayı nedeniyle iftardan 15 dakika öncesi seferler revize edilerek, son seferler karşılıklı olarak saat 21.00’da yapılacak şekilde yeniden planlanmıştır.” denildi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.