banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Ürdün Teknik Direktör Cihat Arslan Enver Sedat Yahlizade Bıcak

URFA'DA YEMİN TÖRENİ


İl Müdürü makam odasında gerçekleşen yemin törenine; Sosyal Güvenlik İl Müdürü İsmail Ünlü, İl Müdür Yardımcısı Bilal Akgün, Merkez Müdürü Yurdaer Tecir, İnsan Kaynakları Servisi ile Performans ve Koordinasyon servisleri de hazır bulundu.
İl Müdürü Ünlü , “ Kamu kurumları içerisinde hayır duası alabileceğiniz ender kurumlardan bir tanesi kurumumuzdur. Bu nedenledir ki SGK da çalışmak bir ayrıcalıktır. “ dedi
Sözlerine devam eden Ünlü “Kötü örnekler dikkate alınmamalı, Mevzuatı kulaktan dolma bilgilerle değil akademik anlamda eğitim ile öğrenmeliyiz. Kaliteli ve güler yüz hizmet vazgeçilmez iki unsurumuzdur. İşlemlerimiz sistematik bir düzen içerisinde, hesap verilebilir derecede şeffaf olmalıdır.” dedi.
Ünlü, asaleti tasdik olan memurlara görevlerinde başarılar diledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.