banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Eyyübiye Diyarbakır Şırnak

Köy Korucuları Konfederasyonu Başkanı Sözen’den Yavuz’a Plaket



Şanlıurfa Şehit Aileleri Dernek binasında gerçekleşen ziyarete Köy Korucuları ve Şehit Aileleri Konfederasyonu Genel Başkanı Ziya Sözen , Şanlıurfa Köy Korucuları ve Şehit Aileleri İl Başkanı Mehmet Koyuncu , Şehit Aileleri Derneği Viranşehir Temsilcisi Pınar Çuvanlıoğlu ve şehit aileleri ile gaziler katıldı.
Anadolu Köy Korucuları ve Şehit Aileleri Konfederasyonu Genel Başkanı Ziya Sözen bir dizi temaslarda bulunmak üzere geldiği Şanlıurfa’da, Şanlıurfa Şehit Aileleri Dernek Başkanı Mehmet Yavuz’u dernek binasında ziyaret ederek Başkan Yavuz’dan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Köy Korucuları ve Şehit Aileleri Konfederasyonu Genel Başkanı son dönemlerde Güneydoğu Anadolu halkı üzerinde bir takım dış mihrakların sinsi oyunlar oynayarak bu planlarının hızını arttırdığını vurgulayarak şunları söyledi.
Köy Korucuları ve Şehitleri Konfederasyonu Genel Başkanı Sözen;”Son zamanlarda dış mihrakların güdümündeki bazı kişiler bölgede oynanan sinsi oyuna alet edilerek bölge karıştırılmak istenmektedir. Bölge halkımızı bu oyunlara gelmemesi noktasında hassasiyet göstermelerini istiyoruz. Sonuç itibariyle bu vatan hepimizin bu bayrak bu toprak hepimizindir. Dış mihraklar hiçbir zaman emellerine varamayacaklardır. Şanlıurfa Şehit Aileleri Dernek Başkanımız Sayın Mehmet Yavuz kardeşimize Şehit Ailelerimize ve Gazilerimize yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ediyor ve başarılarının devamını diliyorum” Dedi.

Öte yandan Köy Korucuları ve Şehit Aileleri Konfederasyonu Genel Başkanı Ziya Sözen ve beraberindeki heyetin ziyaretlerinden duydukları memnuniyeti dile getiren Şanlıurfa Şehit Aileleri Derneği Başkanı Mehmet Yavuz’da bölge insanının dış mihrakların oyununa gelmeyeceğini vurgulayarak sözlerine şöyle devam etti.
Şanlıurfa Şehit Aileleri Derneği Başkanı Yavuz”; Köy Korucuları ve Şehit Aileleri Konfederasyonu Genel Başkanımız Ziya Sözen bizleri ziyaret ederek onure etmiştir kendilerine ve beraberinde teşrif eden arkadaşlarımıza teşekkürü borç biliriz. Bölge insanımız her daim dış mihrakların güdümündeki terör örgütlerine ve uzantılarına asla prim vermemiştir bundan sonra da vermeyecektir. Bölge insanımız artık bir çok şeyin bilincine varmış olmakla beraber terör örgütünün ve uzantılarının dış güçlerin borazanlığını yaptığını da idrak etmiştir. Bu yüzdendir ki bölge insanımız artık oyuna gelmiyor. Yakın geçmişte hepimizin de gördüğü üzere Diyarbakır’ın Sur ilçesi maalesef yaşanılamaz hale getirildi. Buna rağmen o bölgede yaşayan insanımız güvenlik güçlerimizle birlikte hareket ederek terör örgütü mensuplarını püskürtmeyi başardı. Bundan sonraki süreçte de bölge insanımız kanın akmasını, insanların zulüm görmesini, göçe zorlanmasını istemeyecektir. ” Diyerek sözlerine son verdi.
Şanlıurfa Şehit Aileleri Dernek binasındaki ziyaret Başkan Mehmet Yavuz’a Şanlıurfa ve ilçelerinde yaşayan Şehit Aileleri ve Gazilere yaptığı hizmetlerden dolayı plaket takdim edildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.