banner2
Öne Çıkanlar Suriye Urfa Haber Sanlıurfa Atalanta Michy Batshuayi

Şanlıurfa MGV Başkanı Erol Sönmezsoy Filistin İçin Çağrıda Bulundu

Tüm Şanlıurfalı vatandaşları  ve Sivil Toplum Kuruluşlarını bu haklı ve izzetli davada bir olmaya, ortak hareket etmeye davet eden, Anadolu Gençlik Derneği - Milli Gençlik Vakfı Şanlıurfa Şube başkanı Erol Sönmezsoy yaptığı yazılı açıklama şöyle dedi: 

Siyonist İsrail medya ve finansal gücü arkasına alarak, Dünyanın gözü önünde insanlık suçu işlemektedir. 

Filistin halkını çoçuk, kadın, genç, yaşlı demeden şehit etmekte işgal ettiği topraklarda hak iddiasında bulunmaktadır.

İnsanların barınma, yeme, içme gibi en temel ihtiyaçlarını karşılamayacak duruma getirerek Filistin halkına sistematik ve acımasız bir işkence uygulayıp onları açlığa ve sefalete mahkum etmektedir.

İşin kötü tarafı Müslüman devletler sönük kınayıcı açıklamalardan öteye gidememekteler üstüne üstlük bütün insanlığı kölesi gören siyonist İsrailden medet umarak itidal çağrısı yapmaktadırlar. 

Biz Kadim bir medeniyetin evlatlarıyız ve her daim Müslüman kardeşlerimizin yanındayız bu minvalde  Vakfımızın öncülüğünde tüm Türkiye'de cuma namazı akabinde Sivil Toplum Kuruluşlarımızın ve halkımızın katılacağı "Fetih Yürüyüşü" adlı Programımız icra edilecektir. 

Biz de Anadolu Gençlik Derneği - Milli Gençlik Vakfı Şanlıurfa Şubesi olarak Balıklıgöl Dergah Camii'nde gıyabi cenaze namazı kılıp PTT Sarayönü Şubesine kadar yürüyüşümüzü gerçekleştireceğiz. 

Tüm halkımızı ve Sivil Toplum Kuruluşlarımızı bu haklı ve izzetli davada bir olmaya ortak hareket etmeye davet ediyoruz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.