banner2
Öne Çıkanlar Suriye Urfa Haber Sanlıurfa Atalanta Michy Batshuayi

Şanlıurfa Jandarması Cinayetten Aranan Şahsı Hilvan'da Yakaladı

Konu ile ilegili olarak Şanlıurfa Valiliği İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından yapılan yazılı açıklamada şöyle denildi: 

Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı tarafından “Nitelikli Suçlardan Aranan Şahısların Yakalanmasına Yönelik Yapılan çalışmalar” neticesinde Şanlıurfa İli Haliliye İlçesi merkezinde 07.02.2023 günü S.E. isimli şahsın ateşli silahla kasten öldürülmesi olayında cinayet şüphelisi olarak aranan V.P. isimli şahıs 26.12.2023 günü Şanlıurfa İli Hilvan ilçesinde saklandığı tespit edilen adreste Hilvan İlçe J.K.lığı ekiplerince gerçekleştirilen operasyon sonucunda yakalanmıştır. 

Yakalanan V.P. isimli şahıs adli makamlara sevk edilmek üzere gözaltına alınmıştır.

    Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığınca Nitelikli Suçlardan Aranan şahısların Yakalanmasına Yönelik Yapılan çalışmalara hız kesmeden devam edilmektedir.

Kamuoyuna saygı ile duyurulur.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.