banner2
Öne Çıkanlar teog news mehmet ekinci Nihat Çiftçi Akhisar Belediyespor

Şanlıurfa'da Uyuşturucu tacirlerine drone destekli operasyon yapıldı


Edinilen bilgiye göre, aralarında uyuşturucu ticareti nedeniyle husumet bulunan A.P. ile R.E. Eyyübiye ilçesinde karşı karşıya geldi. İkili arasında başlayan tartışma kısa sürede büyüyerek silahlı kavgaya dönüştü. Kavgada, iddiaya göre R.E.’nin tabancasından çıkan mermi yoldan geçen F.A.’ya isabet etti. Bu sırada ağır yaralanan F.A. çevredekilerin yardımı ile hastaneye kaldırıldı, şüpheli R.E. olay yerinden kaçarak uzaklaştı.

Jasat operasyon başlattı

Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığına bağlı Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) ve Bozova İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, firari R.E.’nin yakalanmasına yönelik çalışma başlattı. Çalışma kapsamında firari R.E.’nin arkadaşı M.Ö. ile birlikte araçla olay yerinden kaçtığı ve Bozova ilçesine bağlı Taşan Mahallesindeki bir ikamette saklandığının tespiti üzerine, alınan izinler çerçevesinde adrese operasyon düzenlendi. Operasyonda R.E. kıskıvrak yakalandı. Şüphelinin ev ve eklentilerinde drone destekli yapılan arama faaliyetinde, bir adet seri numarası silinmiş tabanca, bir adet kalaşnikof tüfek, bir adet av tüfeği ile bu silahlara ait çok sayıda mermi ve bir miktar uyuşturucu madde ele geçirildi.

Uyuşturucu taciri tutuklandı

Adli makamlara sevk edilen R.E. tutuklanarak cezaevine gönderilirken, diğer şüpheliler ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.