banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Türkiye Diyarbakır

Şanlıurfa Büyükşehir Öğrencilere Kırtasiye Seti Dağıttı


Büyükşehir Belediyesi, eğitim hayatına ilk adım atan çocukları da unutmadı. İçerisinde her türlü kırtasiye malzemesinin bulunduğu setleri çocuklara dağıtan Başkan Nihat Çiftçi, "Çocuklarımız bizim geleceğimiz. Onlara yapacağımız her türlü yatırım katma değer olarak bizlere dönecektir" dedi.
Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, 2017-2018 Eğitim ve Öğrenim sezonun başlamasıyla birlikte ilk kez okula başlayan ana sınıfı öğrencilerini ziyaret ederek eğitim ve öğrenim yıllarını kutladı. Geleceğin teminatı olan öğrencilerin doğru bir eğitim alması ile şehirlerin yükseleceğine değinen Başkan Nihat Çiftçi, Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlanan eğitim ve kırtasiye paketlerini verdi. Ardından bir açıklamada bulunan Başkan Nihat Çiftçi, “Yeni bir eğitim ve öğretim yılına başladık, yarın Allah’ın izni ile Milli Eğitim Bakanımız Ziya Selçuk’ta Şanlıurfa’mıza gelecek. Büyükşehir Belediyesi olarak 20 bin çocuğumuza kırtasiye desteğinde bulunacağız. Şu anda da çocuklarımız ile birlikteyiz. Amacımız onlara hayırlı olsun dileklerimizi iletmek ve bunun yanında da çocuklarımıza bir destek de bulunmak. Bir şehir için en önemli şey eğitimdir. Çocuklarımızın geleceğini hep birlikte oluşturmamız lazım. Bu pırıl pırıl çocuklarımız öğretmenlerimize emanet inşallah Şanlıurfa’nın geleceği çocuklarımızın sayesinde gelişecek” diye konuştu.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mustafa 6 yıl önce

2018/2019
Eğitim öğretim yılı olacak yanlışlık var