banner2
Öne Çıkanlar urfaspor Gaziantep B.B.Spor maçı Kasımpaşa ilçe Şanlıurfa Hılton Garden Inn Oteli Genel Müdürü Abdurrahman Toprak Saat

BÜYÜKŞEHİR VİRANŞEHİR’DE BETON YOL ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR

Beğruk-Ulaklı arası 7 kilometrelik yolda beton yol çalışmasını yürüten Büyükşehir Belediyesi, 13,5 kilometrelik Eyüpnebi-Arısu Grup yolunda ise asfalt çalışmasında sona gelindi.

Viranşehir'de şuana kadar 151 kilometre stabilize yol, 147 kilometre sathi asfalt, 117 bin metrekare sıcak asfalt, 160 bin metrekare beton parke, 30 Bin metrekare beton yol ve 715 km de yol bakım ve onarım çalışmasına imza atan Büyükşehir Belediyesi, 39 adet Taziye Evi ve Camiye inşaat malzemesi yardımında bulundu.

Kırlık-Akkese Mahalleleri arası 4 kilometrelik yolda çalışma yürüten Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür eden bölge sakinleri, beton yoldan duydukları memnuniyeti dile getirerek, Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi’ye teşekkür ettiler.

MUHTAR ATMACA: YILLARDIR YOLUN OLMAMASININ EZİYETİNİ ÇEKTİK

Yıllardır yollarının olmadığını olduklarını ifade eden Akkese Mahalle Muhtarı Ahmet Atmaca, “Yıllardır yolumuzun olmamasının eziyetini çektik. Yıllarca çamurlu yollarda gittik, sonunda Büyükşehir Belediyesi beton yol yaparak bizleri çamurdan kurtardı. Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Nihat Çiftçi’ye ve ekibine teşekkür ediyoruz" dedi

Viranşehir'in içme suyu şebekesini yenilemek için ilçe genelinde hummalı bir çalışma başlatan ŞUSKİ Genel Müdürlüğü ekipleri, 9 Bin 500 Metre içme suyu hattı çekerek 21 adet yeni tesis kurdu. 10 Bin metre kanalizasyon hattı da çeken ekipleri, 77 tesisin bakım onarımını yaptı.

Öte yandan İlçeyi yeşillendirmek için hummalı bir çalışma içerisine giren Büyükşehir Belediyesi, İlçe giriş ve orta refüjlerinde 8 Bin 241 ağaç dikti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.