banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Ürdün Teknik Direktör Cihat Arslan Ziylan Enver Sedat Yahlizade

BOZOVA'DA KIRSALINDA ASFALTLAMA YAPILIYOR

Vatandaşlara en iyi hizmeti verebilmek için bütün ilçelerde çalışmalarını aralıksız sürdüren Büyükşehir Belediyesi, Bozova'da yıllardır yolları bozuk olan ve bağlantı yolları olmayan mahallerde asfaltlama çalışmalarına son sürat devam ediyor.

BOZOVA’DA 100 KM SATHİ ASFALT SERİMİ

2015 yılında asfalt sezonun açılmasıyla birlikte 100 Kilometre sathi asfalt yapmayı planlayan Büyükşehir Belediyesi, 64.5 kilometrelik kısmını tamamlarken, 20,5 kilometrelik 2. Kat asfalt serme işlemini gerçekleştirdi.

15.3 kilometrelik Taşan-Pirhalil-Cebeli-Tepecik-Çayıbaşı Mahalle yollarında 1.kat asfalt çalışması başlatan Büyükşehir Belediyesi Ekipleri, Adıyaman Devlet Yol Ayrımı ile Yaslıca Mahallelerinde ise 3,5 kilometrelik 2. Kat asfalt çalışmasını tamamladı.

29 kilometre uzunluğundaki Yaylak-Şıhlar-Umutlu-Kızlar-Sağırlı-Şanlıavşar-İkizköy-Damlıca ve Asma Mahalleleri arasında bulunan yolun 7 kilometrelik bölümünü asfalatlama çalışması başlatan ekipler, 13 kilometrelik Yaylak-Kılıçören ve Şıhlar arasındaki yolu da tamamladı.

2015 yılı içersinde yürütülen çalışmalar sonucunda Bozova’ya 106 kilometre stabilize yol ve 2 bin 427 ton rotmix yol çalışması yapan Büyükşehir Belediyesi, vatandaşlardan olumlu tepki alıyor.

Yapılan çalışmalardan dolayı memnun olan Bozovalılar, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Av. Nihat Çitçi'ye ve Büyükşehir Belediyesi çalışanlarına teşekkür ettiler.

Öte yandan Şanlıurfa merkez ve ilçelerde yeşillendirme çalışmalarını sürdüren Büyükşehir ekipleri Bozovada da yeşillendirme çalışmalarını sürdürerek orta refüjlerde 2289 ağaç dikti.

BOZOVA'YA 18 BİN METRE KANALİZASYON HATTI

Bozova merkez ve kırsal mahallerde alt yapı sorunu çözmek için hummalı bir çalışma içerisine giren ŞUSKİ Genel Müdürlüğü ekipleri ise, 18 bin metre kanalizasyon hattı, 4 bin metre de içme suyu hattı döşedi. İlçe merkezinde 8 adet sondaj kuyusu açan ekipler, 12 tesis geliştirme (Dalgıç,Hidrofor,Ek Şebeke,İlave Ekipman) yaparak 519 adet içme suyu bakım ve onarımını gerçekleştirdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.