banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye Suriye ABD

TARİHİ KÖPRÜLERİN RESTORASYON ÇALIŞMALARI TAMAMLANDI

 

Çalışmalar kapsamında köprüleri vatandaşların hizmetine sunan Büyükşehir Belediyesi, mevcutta bulunan tarihi köprülerde; aydınlatma, derz çalışmaları, taş kaplama ve taş yüzeylerinin temizlenmesiyle birlikte tarihi köprüleri turizme kazandırdı.

BÜYÜKŞEHİR'DEN TARİHİ CADDEDE RESTORASYON

Şanlıurfa'nın tarihi dokusunu tekrar gün yüzüne çıkarmayı hedefleyen Büyükşehir Belediyesi, Eyyübiye ilçesinde bulunan tarihi Beykapısı mahallesinde yapmış olduğu restorasyon projesi doğrultusunda bölgede cephe ve meydan düzenleme çalışmalarını sürdürüyor.

Karacadağ Kalkınma Ajansının da desteği ile bölgede hummalı bir çalışma başlatan Büyükşehir Belediyesi, Tarihi caddede bulunan işyerleri ve binalarda; cephe kaplama, yalıtım, boya, dükkânların dış cepheleri ile sundurmalarının yenilenmesi için iyileştirme çalışmalarını sürdürüyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.