banner2
Öne Çıkanlar Siverek Viranşehir Suruç Sanlıurfa Haberleri Yolbaşı

RAM'da öğretmene darp iddiası
Rehberlik ve Araştırma Merkezi’nde 4 öğrencinin raporu iptal edildiği için çıkan olayda Merkez Müdürü darp edildi. Olayla ilgili Polis 4 kişiyi gözaltına aldı. Alınan bilgilere göre olay saat 10.30 sıralarında yaşandı. İddiaya göre, Kurs Müdürü Sezai B. Rehberlik ve Araştırma Merkezi tarafından 4 öğrencinin raporları iptal edilmesinin ardından kurum yöneticileriyle tartışmaya başladı. Öğrencilerin engelleri bulunmadığı ileri sürülerek raporların iptal edildiği bilgisine ulaşılırken, arbede sonrası 4 kişi gözaltına alındı.

Rehberlik ve Araştırma Müdürü İbrahim Felhan olayla ilgili bilgisine başvurulmak üzere  Polis Merkezine götürüldü. Polis olay sonrası geniş güvenlik önlemi aldı. Olayla İlgili Soruşturma Sürüyor.
urfadagundem.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.