banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Türkiye Diyarbakır

Ramazan heyecanı Şanlıurfa'da coşkuyla karşılandı


Şanlıurfa Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nce organize edilen “Ramazan Ayı Etkinlikleri 2013” kapsamında Grup Dergah  Balıklıgöl Anfi Tiyatro’da Tasavvuf Müziği Konseri sundu.
Konserde semazenlerin yaptığı semah gösterisi ilgiyle izlendi. Işık ve lazer gösterilerinin de renk kattığı gece geç saatlere kadar sürdü.

Grup Dergâh, saatler öncesinden Balıklıgöl Amfi’ye gelen hemşerileri için yine kendi albümlerinden repertuarlarına yeni kattıkları sevilen ilahilerini seslendirdiler.   
Şanlıurfa Belediyesi Konservatuar Birimi Saz Sanatçılarının enstrümanlarıyla eşlik ettiği konseri, Balıklıgöl'de binlerce vatandaş izledi. Semazenler, yaptıkları semah gösterisi ile Şanlıurfalıları büyüledi. Birbirinden güzel eserlerin seslendirildiği konseri izlemek isteyen vatandaşların oluşturduğu görüntü ise görülmeye değerdi. Anfi tiyatroda yer kalmayınca bazı vatandaşlar konseri bulundukları yere oturarak dinlemeyi tercih etti.
Konseri sonuna kadar ilgiyle izleyen vatandaşlar, bu güzel anları cep telefonlarıyla ölümsüzleştirirken, Ramazan Ayı Etkinliklerin düzenlenmesinde öncülük eden Şanlıurfa Belediye Başkanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba'ya, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü çalışanlarına ise teşekkür ettiklerini belirttiler.
Balıklıgöl Anfi Tiyatroda düzenlenen etkinliğe, Şanlıurfa Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Necmi Karadağ, Kültür ve Sosyal İşler Şefi Ali Asım Duygun ve binlerce vatandaş katıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.