banner2
Öne Çıkanlar Diyarbakır URFASPOR İstanbul Mardin Faruk Çelik

Polisi bıçaklayan gencin sorusu ''yuh'' dedirtti

Konya'da uçucu madde bağımlısı 23 yaşındaki Muhemmet Sarıteke, yolunu kesip para istediği polis memuru İbrahim Önder Dağ'ı, çıkan tartışma sonucu 6 yerinden bıçakladı. Yaralı polis memuru hastanede tedavi altına alınırken, şüpheli Sarıteke oturduğu apartmanın çatı katında yakalandı.

Olay, saat 22.30 sıralarında merkez Selçuklu ilçesi Beyşehir Çevreyolu üzerinde meydana geldi. Konya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Ekipler Amirliğinde görevli polis memuru İbrahim Önder Dağ, teravih namazından çıkıp evine doğru yürümeye başladı. Dağ, yolda yürürken önüne Muhammet Sarıteke çıktı. Çevresinde uçucu madde bağımlısı olarak bilinen Sarıteke, polis memurundan para istedi. İbrahim Önder Dağ, para vermeyi reddedince ikili arasında tartışma çıktı. Tartışma sırasında İbrahim Önder Dağ'ın yere düşmesini fırsat bilen Sarıteke, cebinden çıkardığı bıçağı rastgele sallamaya başladı. Polis memurunu 6 yerinden yaralayan Sarıteke, olay yerinden hızla kaçtı. Kanlar içerisinde yerde kalan Dağ, çevredekiler çağırdığı ambulansla Meram Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedavi altına alınan Dağ'ın hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi.

ÇATI KATINDA YAKALANDI

Polis memuru ve çevredekilerin ifadeleri doğrultusunda eşgal üzerinde çalışma yapan polis, şüphelinin yakın çevrede oturan ve daha önceden de yaralama suçundan çok sayıda kaydı bulunan Muhemmet Sarıteke olduğunu belirledi. Şüphelinin olay yerinden 300 metre ilerideki evine baskın veren ekipler Muhammet Sarıteke'yi oturduğu apartmanın çatı katında yakaladı. Yakalanmamak için üzerini değiştirdiği belirtilen Sarıteke'nin suç aleti bıçağı da eve sakladığı öğrenildi.

'HANGİ GAZETEDE ÇIKACAK SABAH OKUYALIM'

Sağlık kontrolü için Meram Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne getirilen Sarıteke, kendisini görüntüleyen basın mensuplarının neden bıçakladın? sorusuna," Çek çek iyi çek. Ne bıçaklaması kardeşim. İftira. Yakışıklı çıkıyomuyum? Ne parası ya para istemedim. Hangi gazetede çıkacak. Sabah okuyalım" diye gülerek cevap verdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.