banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Balıklıgöl Sanlıurfa Haber Uluslararası Robot Yarışması nedir? ABD Dış İşleri Bakanı John Kerry

Pandemiye Rağmen Şanlıurfa'dan Dışarıya Giden Tarım İşçisi Rekor Seviyede

Şanlıurfa'da işsiz ailelerin geçim kaynağı haline gelen mevsimlik tarım işçiliği Tüm dünyayı etkileyen pandemi hastalığına rağmen bu yıl rekor seviyeye ulaştı. tarım üretimine verilen katkıdan dolayı Şanlıurfalılara teşekkür eden Tarım ve Orman Bakanımız Bekir Pakdemirli, Urfa'dan Türkiye'nin çeşitli illerine giden mevsimlik tarım işçi sayısının 160 olduğunu da açıkladı.

Bugün TİGEM Ceylanpınar Sulama Projesi açılışı programında konuşan Tarım ve Orman Bakanımız Bekir Pakdemirli, tarım işçileri ile ilgili şunları söyledi: "Şanlıurfa sevgimizde özlemimiz de Başkadır Çünkü Şanlıurfa hem üreten bir şehir hem de 7 bölgeye gönderdiği mevsimlik tarım işçileri ile Türkiye tarımının sırtlamış emeğini de ekmeğini yiyen Aziz bir şehir covid-19 salgını süresince de tarım Orman İl müdürlüğümüzün verdiği izinle Türkiye'nin yedi bölgesi ne ekmek parası kazanmaya giden yaklaşık 160000 tarım işçisi Şanlıurfalı kardeşime kolaylıklar Hayırlı bol kazançlar diliyor" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.