banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Teknik Direktör Cihat Arslan Taşlıdere Şanlıurfalı Belediye

“Otoyola Girmeden Son İstasyon” Urfa'daydı...


Yeni ve geliştirilmiş son versiyonunun paylaşıldığı kişisel gelişim programına, kurumun tüm merkez ve ilçe çalışanları katıldı. Yoğun ilgi ve beğeni gören program, GAP TAEM’in görkemli Konferans salonunda gerçekleştirildi.
Gerçekleşen programla ilgili bilgiler veren Öğr.Gör.İbrahim Yenigün şunları paylaştı: “Programımızın, bugün, bir yenisini daha, Şanlıurfa GAP TAEM’in çalışanlarından oluşan değerli katılımcılar için gerçekleştirdik. Bölge insanı için büyük çaba ve gayretler sergileyen çalışanlara; hayata dair önemli mesajları, biraz sıradışı ancak oldukça etkili ve son derece keyifli bir metodla paylaşmış olduk. Programın isminden de anlaşılacağı üzere; Hepimiz bir hayat yolculuğunda yol almaya devam ediyoruz. Ancak yoğun yaşam şartları veya rutin yaşananlar bazen bizleri sıkıcı ve mutsuz kılabiliyor. Dolayısıyla bizleri bu düşüncelerden uzaklaştıracak, bazen farkındalığı adına giderek daha az önemsediğimiz bazı değerlerimizi tekrar hatırlatacak, kendimizle baş başa kalabileceğimiz, istasyonlarda gerçekleştirilen molalar misali zaman dilimlerine ihtiyaç duyuyoruz. Bu düşüncelerden hareketle hazırlayıp, katkı sağlamayı hedeflediğimiz programda, değişik sürpriz bölümlerle yaşama dair her zaman hatırlanması gereken değerlerimizi, mutluluk, motivasyon ve başarı formüllerimizi aktarmaya çalışıyoruz.”
Program sonunda, Öğr.Gör.İbrahim Yenigün’ün de davetli olarak katıldığı, tüm yönetici ve çalışanlara verilen öğlen yemeği ve toplu resim çekim bölümleri gerçekleştirildi. Program sonrası GAP TAEM için çok önemli olan yeni Tarım dönemine geçilmesi vesilesiyle bir de kurban kesildi. Ayrıca, kurum yöneticileri gerçekleşen programın, uğur getirmesini ve verimli bir dönem olmasını dilediler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.