banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Sanlıurfa Haber Urfa Urfa Haber Urfa Haberleri

Ölümden döndüler

Viranşehir’in Dörtyol mevkiinde meydana gelen trafik kazasında otomobil içinde bulunan iki kişi ölümden döndü.

Cuma günü akşam 19.00 sıralarında Viranşehir’in uluslar arası yol geçiş güzergahında bulunan Dörtyol mevkisinde bir trafik kazası meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre Ceylanpınar istikametinde Şehir merkezine gitmek isteyen taksi , kırmızı ışık ihlali yapan ve Şanlıurfa istikametinden gelen tır’ın çarpması sonucu yaklaşık 20 metre sürüklendi.

Olayı gören vatandaşlar hemen kazazedelerin yanına koştu. Çarpmanın etkisiyle otomobil içinde bulunan iki kişi adeta ölümden döndü. Hafif sıyırıklarla kurtulan iki kişi olayın şokunu uzun süre üstlerinden atamadılar. Meydana gelen kaza sonucu trafiğin en yoğun saat olması sebebiyle yol bir süre trafiğe kapandı.

 

Trafik ekiplerinin müdahalesiyle oluşan konvoy kontrollü geçişler sonunda yolu açtı. Kazaya şahit olan vatandaşlar “ Şehir içinden artık uzun ve ağır vasıtalı araçların geçmesini istemiyoruz.

Şehir merkezinde son dönemde yapılan yol ise çok dar olarak yapıldı ve bu yüzden sık sık trafik kazaları bu bölgede oluyor. Şimdi ya yolun genişletilmesi yada çevre yolunun bir an önce yapılmasını istiyoruz” diyerek tepkilerini ortaya koydular.  bizimgazete63.com


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.