banner2
Öne Çıkanlar Dumankaya Gabon Ağaoğlu Ukra Özyurtlar

Öğrenci Servisi Kaza Yaptı,14 Yaralı
 Şanlıurfa’da öğrenci servisi ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 11 öğrenci yaralandı.
 
Kaza 09.30 sıralarında Diyarbakır Yolu üzerindeki İl Özel İdaresinin karşısında meydana geldi. İddiaya göreYasin Saban yönetimindeki 06 NR 419 plakalı otomobil ile Mehmet Doğan yönetimindeki 63 S 0416 plakalı öğrenci servisi çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle minibüsün içindeki 11 öğrenci yaralandı.

Öğrenciler sinir krizi geçirdi
Kaza yerine gelen çok sayıda ambulanslarla Şanlıurfa çeşitli hastanelere kaldırılan öğrenciler olay yerinde sinir krizi geçirdi. Ağlaya ağlaya ambulanslara bindirilen ögrencilerin sağlık durumlarının iyi olduğu bildirildi. 
 

Servis şoförü şok oldu
63 S 0416  plakalı öğrenci servisi şoförü M.D. kaza şokunu uzun süre atlatamadı. Olay yerindeki vatandaşlar şoföre su içirerek sakinleştirmeye çalıştı. Öğrencilerin sağlık durumunu iyi olduğunu polislerden öğrenen  servis şoförü daha sonra polislere kazanın nasıl gerçekleştiğini anlattı.

Aileler olay yerine akın etti
Kaza haberini duyan öğrencilerin aileleri hemen olay yerine geldi. Çocuklarının ağladığını gören öğrencilerin aileleri hemen çocuklarını kucaklarına alarak sakinleştirmeye çalıştı. Kazayı hafif atlatan bazı ögrenciler ise anne ve babaları tarafından eve götürüldü. İtfaiye ekipleri ise kazada her hangi bir yangının çıkması ihtimaline karşı olay yerinde hazır bulundu. Hurdaya dönen araçların yol kenarına çekilmesiyle trafik akışı normale döndü.
    Polis ekipleri kaza ile ilgili soruşturma başlattı. Sanliurfaolay.com
 
 




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.