banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Sanlıurfa Haber Balıklıgöl Uluslararası Robot Yarışması nedir? ABD Dış İşleri Bakanı John Kerry

Necmeddin Erbakan Şanlıurfa’da anıldı


Necmeddin Erbakan Hocanın vefatının 4'üncü yılı münasebetiyle Erbakan Haftası kapsamında Dergah Camisinde mevlit programı düzenlendi. Mevlut programında Hafız Ömer Altun ileAnadolu Gençlik Derneği Komisyon Başkanı Mustafa İsmail Kurt Hoca, Kur’an-ı Kerim okudu.

Programda konuşan Saadet Partisi Şanlıurfa il başkanı Osman Yıldırım, “Merhum Erbakan Hoca hayatı boyunca hakkı ikame etmek için yaşamış olan bir insandır. Hayatının tamamında zulümle mücadele etmiş bir insandır. Rahmetli Erbakan bir Filistinli, bir Afrikalı, bir Anadolulu idi. Erbakan’ın hayatına baktığımızda insanlara ufuklar açan bir rehber olarak görmekteyiz. Hayatının tamamını iman ve cihat üzere yaşamış bir insan olarak görmekteyiz." dedi.

Mevlit programına gelenlere ikramlarda bulunulan program Habib Kılıç’ın yaptığı dua ile sona erdi.

Ayrıca, çeşitli etkinliklerin yapıldığı Erbakan Haftası kapsamında, Saadet Partisi Gençlik kolları resim sergisi ve Fikir Duvarı şeklinde sergi düzenledi.

Etkinlikleriyle ilgili bilgi veren Saadet partisi Gençlik kolları başkanı Mustafa Kazanasmaz, "Merhum Necmeddin Erbakan Hocamızın aramızdan ayrılışının 4'üncü seneyi devriyesinde bir çalışma başlattık. Biz Gençlik kolları ekibi olarak Erbakan haftası dolayısıyla bir fikir duvarı oluşturduk. Bu fikir duvarında benim için Erbakan Hoca ne ifade ediyor, konulu bir pankart açtık, insanlar Erbakan Hoca hakkında ne düşünüyorsa onu yazıyorlar." dedi (Mustafa Gül - İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.