banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl ABD MHP ak parti

NEBATİ ELEKTRİK SORUNUNA EL ATTI

Dedaş bölge Başkanı ile bir toplantı yapan Nureddin Nebati, Enerji Bakanı, Başbakan Davutoğlu ve DEDAŞ'ın yönetim kurulu başkanlarıyla yaptıkları görüşme ile sonuca ulaştıklarını söyledi. 

 Şanlıurfa Güneydoğu da sulu tarım ile uğraşan bir il olduğunu söyleyen Nebati; "sulamada sürekli enerji sorunlarının olduğu bir ilimiz bu karşılaşılan problemleri hükümetimiz çözme hususun da titizlik ile takip etmektedir. Şanlıurfa ya geldiğimiz andan itibaren İlimizin önemli problemi olan elektrik sorunu ile ilgili gerekli çalışmaları dün itibari ile yapmaya gayret ettik. Bugün saat 09:00 da brifingleri aldıktan sonrada Dedaş bölge Başkanımız ile birlikte sayın Valimiz Büyükşehir Belediye Başkanımız Milletvekillerimiz toplantı yaptık. Toplantı neticesinde vatandaşlarımızın ve özellikle sulama birliklerinin karşılaşmış oldukları elektrik sorunları,  problemlerinin çözümleri ile  ilgili nasıl sağlaya biliriz bunu özellikle üretimlerin arttırılması konusunda Allah rahmetini esirgemedi bol bol yağmur verdi. Ben bu anlamda sayın Valimize Belediye Başkanımıza İl Başkanımıza Milletvekillerimize özellikle teşekkür ediyorum. Gerek Enerji Bakanımızla gerek Başbakanımızla görüşmede gerek Dedaşın yönetim kurulu başkanlarıyla yaptığımız görüşmede bugün itibariyle bir sonuca ulaştık. Borcundan dolayı enerjisi kesik olan sulama birliklerinin enerjileri bu akşamdan itibaren verilmeye başlandı ve artık kesintiler olmayacak" dedi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.