banner2
Öne Çıkanlar haber karbonmonoksit Tomas Wiesner Qazim Laçi Kaan Kairinen

Müjdeyi Vali Abdullah Erin Verdi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıkladığı, 19 mayıs dolayısıyla bu hafta uygulanacak olan sokağa çıkma yasağından Şanlıurfa'nın muaf tutulduğunu açıklayan Vali Abdullah Erin, tedbirlere uymaya devam edelim.uyarısında da bulundu.

Vali Erin kişisel sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Kıymetli hemşehrilerim,  İlimiz, Sayın Cumhurbaşkanımızın açıkladığı 16-17-18-19 Mayıs 2020 tarihlerinde uygulanacak olan sokağa çıkma kısıtlamasından MUAF TUTULMUŞTUR.  Lütfen rehavete kapılmadan, Covid-19’a karşı aldığımız tedbirlere uymaya devam edelim.  #EvindeKalŞanlıurfa"

VALİLİKTEN DE DUYURU YAPILDI

Konu ile ilgili olarak Şanlıurfa valiliği resmi web sayfasından da duyuru yapıldı. Valilikten yapılan yazılı açıklamada şöyle denildi: 
"Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın açıkladığı yeni tedbirler kapsamında, ilimize giriş-çıkış kısıtlamaları 11 Mayıs 2020 Pazartesi günü saat 24.00’dan itibaren kaldırılmıştı. 
Bu çerçevede; İlimiz, Sayın Cumhurbaşkanımızın açıkladığı 16-17-18-19 Mayıs 2020 tarihlerinde uygulanacak olan sokağa çıkma kısıtlamasından da muaf tutulmuştur. 
Kamuoyuna saygıyla duyurulur. "

Anahtar Kelimeler:
Valisi Abdullah Erin
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.