banner2
Öne Çıkanlar haber Urfa Nicolò Zaniolo Urfa İsot Çömleği Beştepe Millet Camii

Mühendis Ramazan Yardımcı Defnedildi

Cenazesi Şanlıurfa’ya getirilen Mühendis Ramazan Yardımcı bugün Yenişehir Camisi'nde kılınan cenaze namazına ardından kendi köyü olan Hamurkesen Köyü Mezarlığı'na defnedildi.

Evli ve iki çocuk babası olan Ramazan Yardımcı 39 yaşındaydı. TOKİ bünyesinde mühendis olarak çalışıyordu. Van'daki depremden iki ay kadar önce konutların inşaatında kontrol amiri olarak görevlendirildiği, bu nedenle gittiği Van'da Bayram Otel'e yerleştiği ve ilk depremde sağ kurtulduğu, 4 günlük bayram izni için geldiği Şanlıurfa'da iznini geçirdikten sonra 5.6 depreminin olduğu gün tekrar Van'a gittiği ve Bayram Otel'e yerleşti. O gün akşam meydana gelen depremde göçük altında kaldı.

 

Yardımcının cenazsesine Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç, Emniyet Müdürü Sabri Durmuşlar ve İl Jandarma Alay Komutanı Albay Emin Dursun katıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.