banner2
Öne Çıkanlar ilçe Başkan Suriye trafik kazası Diyarbakır

Muharrem Çelik vali Hasan Şıldak'ın eşine ziyaret etti

 Özellikle kültür ve sanat açısından zengin olan Urfa'nın potansiyelini vurgulayarak, Urfa'nın misafirperverliğini ve tarihi zenginliklerini anlattı. Çelik, daha önce ilimizde görev yapmış olan Valilerle yaptığı çalışmalardan bahsetti ve özellikle Vali Ziyaeddin Akbulut, Vali Muzaffer Dilek, Vali Güngör Azim Tuna ve Veli Abdullah Erin ile gerçekleştirdiği ciddi çalışmalara değindi. Muharrem Çelik, Urfa'nın her türlü güzel hizmete layık olduğunu belirtti ve bu nedenle çok sevdiği için Urfa yararına olan çalışmalara gönülden destek verdiğini ifade etti.

Vali Bey'in eşi Fatmanur Şıldak Hanımefendi de, Vali Bey'in bağımlılıklarla mücadele konusuna verdiği önemi ve bu alandaki çalışmalarını Eğitimci Muharrem Çelik ile paylaşarak, Urfa'nın her açıdan zengin bir şehir olduğunu ve bu zenginliğin şehre ve ülke yararına fırsata çevrilmek üzere çalışmalar yapıldığını vurguladı. Görüşmede, eğitimci yazar Muharrem Çelik, yazmış olduğu hikayeleri Hanımefendi'ye takdim etti ve kitap hediyelerinden dolayı Fatmanur Şıldak Hanımefendi memnuniyet duydu ve Çelik'e teşekkür etti. Hanımefendi, önümüzdeki haftalarda Çelik ile birlikte bazı çalışmalar yapacaklarını belirtti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.