banner2
Öne Çıkanlar Suriye Urfa Haber Sanlıurfa Atalanta Michy Batshuayi

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar'a Urfa'dan destek

Başkan Yavuz’dan Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar'a destek

Şanlıurfa Şehit Aileler Dernek Başkanı Mehmet Yavuz CHP Grup Başkanı Vekili Özgür Özel’in Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar’a yönelik sözlerini kınadı.

Şehit cenazesinde gülen bir milletvekili 49 yıl boyunca TSK’da görev yapmış bir insana yaptığı tamamen saygısızlıktır” ifadelerini kullanan Şanlıurfa Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mehmet Yavuz, “Şu anda da Milli Savunma Bakanı oldu diye bu cümleler kullanılamaz. Bugün herkes yaptığı görevi bırakıp başka yerlerde çalışabilir. Askeriyede yaptığı görev süresince teröristlere karşı yaptıkları, gösterdiği özveri ve başarılı operasyonlar göz ardı edilemez. Şehit aileleri olarak Özgür Özel’i kınıyoruz. 49 yıl boyunca TSK’ya hizmet edeceksiniz, Genelkurmay Başkanlığı yaptığınız dönemde darbe teşebbüsünde bulunulacak, kafanıza silah dayanacak ve siz ölüm riskine rağmen vatana ihanet etmeyeceksin ama şehit cenazesinde gülerken görüntülenen biri size ağır ithamlarda bulunacak. Özgür Özel’in bu sözleri asla kabul edilemez dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.