banner2
Öne Çıkanlar Siverek Viranşehir Suruç Sanlıurfa Haberleri Yolbaşı

Meteorolojiden buzlanma uyarısı

Şanlıurfa Meteoroloji Bölge Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Balkanlar üzerinden gelen ve hali hazırda batı bölgelerimizde etkili olan soğuk ve yağışlı hava bugünden itibaren bölgemizde de etkisini gösterecektir. Bugün yağmur şeklinde görülecek yağışların akşam saatlerine kadar devan edeceği yağışların bölgemizin kuzeyinde (Halfeti, Bozova, Hilvan, Siverek) kısa süreli etkili olacağı tahmin edilmektedir, 8 Şubat 2010 tarihine kadar soğuk hava bölgemizde etkisini sürdürecektir.

03-08 Şubat 2010 tarihleri arasında gece sıcaklıklarının Şanlıurfa Merkez Akçakale, Viranşehir ve Ceylanpınar da -2, -4, Birecik, Suruç -4,-6, Halfeti -6,-8, Bozova, Hilvan ve Siverek ilçelerimizde -7,-9 dereceye kadar düşmesi beklenmektedir.

Bölgemizde yaygın kullanımı olan Güneş Enerji panelleri başta olmak üzere dondan zarar görmesi muhtemel açıkta olan diğer ürün ve araçların kuvvetli don hadisesinden zarar görmemesi için vatandaşlarımızın gerekli tedbirleri almaları önemle duyurulur.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.