banner2
Öne Çıkanlar Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Vali Viranşehir Suruç Şanlıurfaspor

Mersavi Aşireti YRP Adaylarına Tam Destek Verdi

Mersavi Aşireti'ne mensup meclis üyeleri, seçim iletişim bürosu açılış programında bu desteği net bir şekilde ifade ettiler. Yeniden Refah Partisi'nin Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Mehmet Kasım Gülpınar, Haliliye Belediye Başkanı adayı Ecz. Vedat Doğar ve Yeniden Refah Partisi Eyyübiye Belediye Başkanı adayı Mehmet Ekinci, binlerce kişinin katıldığı seçim ofisi açılışında adeta miting havasında karşılandılar.
Mersavi Aşireti'nden Yeniden Refah Partisi Meclis Üyesi Adayları da bu destek açıklamasına katıldılar. Hasan Karataş, Şahin Demirel, Furkan Boz, Fuat Sağıroğlu, Aziz Yavuz, Adil Yıldız ve, Halil Kızılelma gibi isimler, seçim iletişim bürosunun açılış töreninde "Ahlaklı belediyecilik düsturuyla; Adil düzeni yerelde kuracağız" ifadeleriyle desteklerini dile getirdiler.
Bu açıklamayla birlikte, Mersavi Aşireti'nin Yeniden Refah Partisi adaylarına sağladığı desteğin belirginleştiği görülürken, Şanlıurfa'da yerel seçim atmosferi daha da renklendi.

(RHA Ajans)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.