banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Türkiye Diyarbakır

Mehmetçik Telabyad ve Resulayn’da 24 saat görev yapıyor

Barış Pınarı Harekâtı ile terör örgütlerinin işgalinden temizlenen bölgede huzur ve güven ortamının kalıcı olmasını sağlamak için çalışan kahraman Mehmetçiklerimiz, yedi gün 24 saat görev yapıyor.
Telabyad ve Resulayn ilçesinde rutin arama tarama çalışmaları yaparak, terör örgütlerinin tuzakladığı mayınları imha etmeye devam eden güvenlik güçlerimiz, her iki ilçenin giriş çıkışlarındaki kontrol noktalarındaki görevlerine 24 saat esasıyla devam ediyor.
Bölgede yerel polis Şurta ve Suriye Milli Ordusu (SMO) ile işbirliği içinde görev yapan Jandarma Komutanlığı timleri, terörist eylemlere ve sızma girişimlerine karşı havadan drone görüntüleri ile tespit yaparken, karada ise hassas burunlu bomba imha köpekleriyle çalışıyor.
Bölgeye giriş çıkış yapan tüm araçların didik didik arandığı, kimlik ve evrak kontrollerinin yapıldığı noktaları bir an olsun boş bırakmayan Kahramanlar, iftarlarını da görev yaptıkları yerde birlikte açıyorlar. 
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.