banner2
Öne Çıkanlar Viranşehir Siverek Suruç Sanlıurfa Haberleri Yolbaşı

Mardin'de 14 PKK'li öldürüldü

Mardin Valiliği, sokağa çıkma yasağının devam ettiği Nusaybin ve Dargeçit ilçeleriyle ilgili yazılı bir açıklama yayınladı. Açıklamada, Nusaybin ve Dargeçit ilçelerinde 14 PKK’linin öldürüldüğü açıklandı.

Dargeçit ilçesinde sokağa çıkma yasağının başladığı11 Aralık’tan beri 12 PKK’linin öldürüldüğü belirtilen açıklamada, 2 PKK’linin da yaralı olarak yakalandığı kaydedildi.  

Güvenlik güçlerine yönelik 38 adet roketatarlı saldırının düzenlendiği ifade edilen açıklamada, PKK’liler tarafından 6 adet tuzaklanmış bombanın imha edildiği bilgisi verildi.

Futbol ve voleybol topu içerisine yerleştirilmiş 6 adet el yapımı bombanın polise atıldığı belirtilen açıklamada,  yine 6 adet perde/branda ve 2 adet barikatın kaldırıldığı aktarıldı.

Açıklamada ayrıca, icra edilen operasyonlar esnasında 5 polis ve 4 vatandaşın da yaralandığının bilgisi paylaşıldı.

Nusaybin ilçesinde ise 2 PKK’linin öldürüldüğü belirtilen açıklamada, güvenlik güçlerine yönelik 2 roketatarlı saldırı düzenlendiği ve bir adet el yapımı bombanın atıldığı ifade edildi.

Nusaybin’de 4 adet perde/brandanın kaldırıldığı belirtilen açıklamada, icra edilen operasyonlar esnasında bir vatandaşın yaralandığı kaydedildi.

(İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.