banner2
Öne Çıkanlar Suriye Urfa Haber Sanlıurfa Atalanta Michy Batshuayi

Mardin Büyükşehir Belediyesi'ne billboard tepkisi

Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan basın bilgilendirme notunda Mardin Büyükşehir Belediyesi Ankara’daki saldırı sonucu yaşamını yitirenlerin anısına ve katliama dikkat çekmek için Mardin merkez ve ilçelerin tamamına “Ankara Katliamını Kınıyoruz Sizden Korkmuyoruz” yazılı billboard, pankart ve raket astı.

Kent merkezindeki bilboardları Şehir Işıkları firmasından kiralayan bazı parti adayları ve firmalar ise Ankara'daki katliamı kendilerinin de kınadığını ancak kendi reklam bilboardlarının üzerine kendilerinden izin alınmadan yeni bilboardların yapıştırılmasına tepki gösterdiler.

Şehir Işıkları firması yetkilileri ise kendilerine tepki gösteren firmalara belediye tarafından asılan bilboardların bilgileri haricinde korsan bir şekilde asıldığını ileri sürdüler. (M. Salih Keskin – İLKHA)

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.