banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl ABD MHP Haliliye

MAHALLE BAŞKANLARIYLA TOPLATI YAPILDI

Toplantıya AK Parti İl Başkanı Z.Abidin Beyazgül, Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, Mahalle Başkanları ve Çok Sayıda Partili Katıldı.


Beyagül, mahalle tamsilcilerine önemli bir toplantıda beraber olduklarını söyledi.

Cumartesi günü bir amaç bir İnanç için hep beraber bir araya geldik sağolun var olun teşekkür ettiğini söyleyen İl Başkanı Beyazgül; "Esasen Siyasi Partiler gücünü teşkilatlarından alır. Bizde öyleyiz gücümüzü teşkilatımızdan almak durumundayız. İler ki dönemlerde bunu göreceksiniz. Teşkilat kademelerinde yetişen arkadaşlarımız bugün de mülakatlara girdiğinde  görülüyor soruluyor. Bugün soruyorum bir terörist çıkmadı yanlış yapan bir insan çıkmadı, devlete karşı çıkan bir insan çıkmadı niye kapatıyorsun İmam Hatipleri sen. Arkasından efendim İmam Hatipleri küçülttüler orta kesimi kapattılar efendim biz bunlara bir hesaplama yapacağız kat sayı getirdik aynı puanı tutturan İmam hatipli açıkta kalıyor diğeri Tıp Fakültesine gidiyor" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.