banner2
Öne Çıkanlar haber Siverek ak parti Viranşehir Sanlıurfa Haberleri

Köprü kaldırılınca böyle karşıya geçiyorlar

Şanlıurfa’nın Eyyübiye ile Haliliye ilçelerini ayıran Karakoyun deresi üzerinde mahallenin su ihtiyacını karşılamak için döşenen boru tehlike saçıyor. Süleymaniye mahallesindeki 1794.sokak ile Akabe mahallesinde bulunan Kondu Caddesini birbirine bağlayan köprünün kaldırılmasıyla birlikte karşıdan karşıya geçmek isteyen çocuklar, derenin üzerinden geçen demir borunun üstünden yürüyerek karşı tarafa geçiyor.  Çocukların, tehlike saçan söz konusu boruyu kendilerine oyun alanı haline getirmesi kazalara adeta davetiye çıkarıyor.

 

İki mahalleyi birbirine bağlayan yüksekliği yaklaşık beş metreyi bulan borunun üzerine çıkan çocuklar akrobatik hareketler yaparak karşıdan karşıya geçmeye çalışıyor. Biri büyük biri küçük iki çocuğun birlikte karşıdan karşıya geçmeye çalışması sırasında küçük çocuğun düşme tehlikesi yaşaması yürekleri ağza getirdi.

 

Hiçbir güvenlik önleminin alınmadığı söz konusu yeri kendileri için bir oyun alanı olarak gören çocukların düşmesi durumunda ölümcül kazalar bile yaşanabilir. Mahalle sakinleri söz konusu yerde ölümler yaşanmadan yetkililerin gerekli önlemleri almasını bekliyor. (Osman Gülebak-İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.