banner2
Öne Çıkanlar teog news Nihat Çiftçi HAMEDO Strandberg

Kısas 15. geleneksel Aşure etkinliği bu hafta sonu yapılacak

Birlik beraberlik dostluk ve hosgörüyü yaşatmak amacıyla yapılacak olan 15.  geleneksel Aşure etkinliği 24 eylül 2022 cumartesi günü saat 16:00'da başlayacak.

Konu ile ilgili olarak açıklama yapan Herkesi Kısas Kültürünü Yaşatma Derneği Başkanı Cuma GÜLEÇ, herkesi etkinliğe davet ederek şunları belirtti: "Kısas mahallemizde 14 yıldır düzenlenen geleneksel aşure etkinliğimiz bu yıl 24 eylül 2022 cumartesi günü saat 16:00'da 15. geleneksel Aşure etkinliği düzenlenecektir. etkinliğimiz Şanlıurfa Büyükşehir  Belediyesi Haliliye Belediyesi ve Şanlıurfa Valiliği desteği ile yapılmaktadır geçtiğimiz yıllardaki gibi il protokolü katılım sağlayacaktır. Birlik beraberlik dostluk ve hosgörü içinde yaptığımız etkinlikte sizleride birer ev sahibi gibi aramızda görmek bizleri mutlu edecektir" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.