banner2
Öne Çıkanlar Taşlıdere Eyyübiye Belediyesi Aşağı Yazıcı Küçük Çamurlu Akhisar Belediyespor

Karaköprü'de Dezenfekte Konusunda Tedbirler Devam Ediyor


Karaköprü Belediyesi Kovit-19 salgınının Türkiye'de yayılmaya başlamasından beri yürüttüğü dezenfekte ve hijyen seferberliğini aralıksız sürdürmeye devam ediyor.

Normalleşme sürecinde de tedbiri elden bırakmayan Karaköprü Belediyesi Temizlik İşleri ekipleri korona virüs tehdidine karşı ilçede bulunan caddeler, mahalleler, otobüs durakları, bina içleri, parklar ve oyun alanları başta olmak üzere tüm ortak kullanım alanlarını düzenli olarak dezenfekte ediyor.

Kararlı bir şekilde dezenfekte ve hijyen çalışmasının sürmesini isteyen Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, ekiplere çalışmaların titizlikle devam ettirilmesi talimatını verdi.

Vatandaşların da bu süreçte tedbiri elden bırakmaması gerektiğini hatırlatan Başkan Baydilli, "Koronavirüs salgınında normalleşme sürecine geçiş için bazı adımlar atıldı. Tabi salgın tehlikesi devam ettiği için biz tedbiri elden bırakmadan çalışmaya devam edeceğiz. Vatandaşlarımızdan da ricam bu süreçte zorunlu olmadıkça evlerinden çıkmamaları, çıkınca da sosyal mesafeye ve maske takmaya özen göstermeleridir. İnşallah kararlılıkla tedbirleri sürdürdüğümüzde bu sıkıntıyı da atlatıp yeniden sağlıklı günlere ulaşacağımıza inanıyorum. Biz de bu süreçte ilçemizi steril bir hale getirmek adına dezenfekte ekibimizle çalışmayı sürdüreceğiz" diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.