banner2
Öne Çıkanlar haber Urfa Eyyübiye Kaymakamı Oktay Kaya karbonmonoksit Balıklıgöl

KARAKÖPRÜ BELEDİYESİ ÇADIR SPOR MERKEZİNDE ŞAMPİYON YETİŞİYOR

Çankaya Mahallesindeki çadır spor merkezinde tekvando kursuna giden ortaokul öğrencisi Hüseyin Baydilli, katıldığı turnuvalarda elde ettiği başarılarla dikkat çekiyor. Karaköprü Belediyesi kurslarında eğitim gören genç sporcu, ulusal çapta kazandığı madalyalarla gelecekte milli sporcu olarak olimpiyatlarda yarışacağının sinyallerini veriyor.

Genç tekvandocu Hüseyin Baydilli; 2022 Analig Şampiyonası 41 kiloda birincilik, Van’da yapılan okul sporları şampiyonasında ikincilik, Sivas’ta yapılan okul sporları final yarışlarında Türkiye üçüncülüğü, Antalya'daki 9. Turkish Open Uluslararası Tekvando Şampiyonası'nda üçüncülük, Gaziantep’te yapılan Analig Doğu Şampiyonasında 41 kiloda Doğu şampiyonluğu kazanarak önemli başarılara imza attı.

Başarılı sporcu Hüseyin Baydilli, antrenörüyle birlikte iyi çalıştıklarını ifade ederek kendilerine bu imkanları sağlayan Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli’ye teşekkür etti.  Genç sporcunun antrenörü Mehmet Bayramoğlu ise Karaköprü Belediyesi çadır spor merkezinde çocukların tekvando sporunu öğrenmesi ve sporla zamanını değerlendirmesi için çalıştıklarını, Hüseyin Baydilli’nin de burada çıkarak Türkiye genelinde önemli başarılara imza attığını dile getirdi.

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli de geçtiğimiz günlerde aldığı başarılı sonuçların ardında genç sporcu ile bir araya gelip kendisini tebrik etmiş ve her zaman destekçisi olacaklarını iletmişti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.