banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl Suruç MHP ABD

Karaköprü Atakent'te Yollar Kilitli Parkeyle Yenileniyor


Karaköprü Belediyesi Atakent mahallesinde yeni açılan yollar ile deforme olmuş yollarda kilitli parke taşı döşeyerek vatandaşların toz ve çamura maruz kalmasını engelliyor.

Şanlıurfa’nın çalışmalarıyla adeta şantiyeye dönen ilçesi Karaköprü'de konutlaşmanın arttığı bölgelerde yeni yollar açılmaya devam ederken, alt yapısı biten yollarda kilitli parke döşenerek vatandaşın hizmetine sunuluyor.
Atakent  mahallesinde ihtiyaçları karşılamak üzere yeni açılan ve alt yapı çalışmaları biten yollarda Karaköprü Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yapılan kilitli parke ve kaldırım çalışmaları ile vatandaşların toza ve çamura maruz kalması engelleniyor. Mahallede yeni açılan birçok yol alt yapısı bittikten sonra kilitli parke döşenerek vatandaşların hizmetine sunulurken, deforme olmuş ve eskimiş yollarda da kilitli parke döşenerek yollar yenileniyor.

Bir şehrin en önemli ihtiyacının yol olduğunu söyleyen Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, ilçede yolla ilgili sorun bırakmamak için çalıştıklarını kaydetti.  
Başkan Baydilli, "Karaköprü her yıl önemli bir büyüme oranı gösteriyor. İlçedeki yolların da bu büyümeye orantılı olarak çoğalması, ihtiyaçları karşılaması gerekiyor. Biz de bu ihtiyaçları karşılamak için Fen İşleri ekiplerimizle durmadan çalışıyoruz. Yeni açılan yollarımız Karaköprü'ye hayırlı olsun" dedi.
Karaköprü Belediyesi Fen İşleri ekipleri ilçedeki birçok mahallede biten tüm yollarda kilitli parke çalışması yapmak için program oluştururken, ihtiyaçlar doğrultusunda yeni yollar açmaya da devam ediyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.