banner2
Öne Çıkanlar haber Bozova Haliliye Belediye Harran Üniversitesi

Kara Kuvvetler komutanı Kıvrıkoğlu Şanlıurfa’da
Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç tarafından karşılanan Org. Hayri Kıvrıkoğlu, tören merasim mangasını selamladı. Ardından Valilik Şeref Salonuna geçerek şeref defterini imzalayan Hayri Kıvrıkoğlu’na Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç ziyaretinin anısına mırra takımı hediye etti.

 

Daha sonra Vali Celalettin Güvenç ile makamında bir süre görüşen Org. Hayri Kıvrıkoğlu’na ziyareti esnasında 2. Ordu Komutanı Org. Servet Yörük, 7. Kolordu Komutanı Alaedtin Örsel ve 20 Zırhlı Tugay Komutanı Veli Tarakçı da eşlik etti.

 

Görüşmenin ardından Kara Kuvvetleri Komutanı Org. Hayri Kıvrıkoğlu, Şanlıurfa’da bulunan birlikleri denetlemek için geldiğini söyleyerek, Vali Celalettin Güvenç’e de yeni görevinin hayırlı olmasını diledi.
www.balikligol.com


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.