banner2
Öne Çıkanlar haber Urfa Haberleri Urfa Haber ak parti Siverek

Jandarma 173 yaşında
Törene, Vali Yardımcısı Erdoğan Kanyılmaz, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Veli Tarakçı, Belediye Başkan Vekili Fevzi Yücetepe, Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Yalçın, Harran Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof Dr. Ahmet Yılmaz, İlçe Kaymakamları ile diğer Kamu Kurum ve Kuruluşlarının temsilcilerinin yanı sıra vatandaşlar da yoğun bir katılım gösterdi.

 

Törende, İl Jandarma Komutanı J.Albay Emin Dursun tarafından yapılan konuşmanın ardından, Jandarmanın 173’üncü kuruluş yıldönümü kapsamında düzenlenen çeşitli dallarda yarışmalarda dereceye girenlere ödülleri verildi. Daha sonra özel jandarma birliklerinin kullanmış oldukları malzemelerin sergilendiği stantlar gezildi. Burada en yoğun ilgiyi jandarma komando birliklerinin kullanmış olduğu ve birçoğu ASELSAN tarafından son teknoloji ile üretilen silah ve optik malzemeler gördü. Özel eğitimli köpeklerin yapmış oldukları gösteriler, çocuklar başta olmak üzere izleyen davetlilerin büyük beğenisini kazandı. Törende ayrıca Şanlıurfa Belediyesi müzik ekibi tarafından törene katılanlara müzik ziyafeti sunuldu.



Bugüne kadar olduğu gibi emniyet ve asayiş hizmetlerinin yürütülmesinde fedakârca çalışan jandarma personeli, bundan sonra da milletinden aldığı güç ve güven duygusu ile çalışmalarına devam edecektir.
www.balikligol.com


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.