banner2
Öne Çıkanlar haber Bozova Haliliye Belediye Harran Üniversitesi

İzmir’deki Şanlıurfalılar memleket hasreti giderdiler
Yıllar önce Şanlıurfa’dan ayrılarak işleri gereği İzmir’e yerleşen Şanlıurfalı ailelerin torunları yıllar sonra kendi memleketlerine gelerek akrabalarıyla hasret giderdi. Şanlıurfa belediye Başkanı Dr.Ahmet Eşref Fakıbaba ile de meclis salonunda bir araya gelen İzmir’deki Şanlıurfalılara çeşitli hediyeler verildi.
Başkan Fakıbaba’dan Şanlıurfa’da yapılan hizmetler ve kentteki değişim hakkında bilgiler alan İzmir’deki Şanlıurfalılar, kendi memleketlerini gezmeye doyamadılar.
Ege Bölgesi Şanlıurfa Kültür ve Dayanışma Derneği öncülüğünde Şanlıurfa’ya gelen 47 kişi 23 Nisan etkiliklerine de Şanlıurfa’da katılacaklar. Şanlıurfa’da 3 gün kalacak olan İzmir’deki Şanlıurfalılar kentin tarihi ve turistik yerlerini gezerek tarihe yolculuk yapacaklar. Ege Bölgesi Şanlıurfa Kültür ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Reşat Çardak, 3 gün boyunca Şanlıurfa Belediyesinin misafiri olacaklarını söyledi.
Şanlıurfa’ya daha ilk ayak bastıklarında çok heyecan duyduklarını anlatan Çardak “Fakıbaba’ya çok teşekkür ediyoruz. İzmir’de yaşayan Şanlıurfalıların memleket hasretini giderdi.” dedi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.