banner2
Öne Çıkanlar haber karbonmonoksit Karbonmonoksit Zehirlenmesi Önlemleri Nelerdir Başkan Kuş: Merkezde Sanayiye İzin Vermeyeceğiz Yeşilova

IŞİD'e katılacaklardı yakalandılar

Gaziantep’te şüpheli iki araçta yapılan kontrolde Suriye’deki çatışma bölgesine giderek IŞİD’e katılacağı ileri sürülen 7'si çocuk 15'i yabancı uyruklu olmak üzere 17 kişinin yakalandığı bildirildi.

Gaziantep Valiliğinden yapılan açıklamada, şüpheli olarak durdurulan iki araçta yurt dışından geldiği belirtilen ve Suriye'deki çatışma bölgelerine geçmeye çalıştıkları tespit edilen 7'si çocuk 15'i yabancı uyruklu 17 kişinin yakalanarak gözaltına alındığı belirtildi.

Açıklamanın devamında ise Gaziantep merkezliAnkara, Bursa ve Kilis illerinde eşzamanlı yapılan operasyonlar kapsamında 1 yabancı uyruklu şahsın yakalandığı, operasyonların devam ettiği ve yakalanan şahıslar hakkında gerekli adli tahkikatların başlandığı kaydedildi. 

(İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.