banner2
Öne Çıkanlar haber Urfa Haber ak parti Urfa Haberleri Siverek

İlk kez kendi yönetim kurulu toplantısı yapıldı


HRÜ basın bürosundan yapılan açıklamaya göre, Prof. Dr. Mutlu, Osmanbey Yerleşkesi’nde gerçekleştirilen toplantıda yaptığı konuşmada, kurulan teknoparkla bölge halkına çok yönlü bir hizmetin sunulmasının hedeflendiğini belirtti.
Teknoparkta yürütülecek çalışmalara işadamlarının da katılması gerektiğini ifade eden Prof. Dr. Mutlu, şunları kaydetti:
”Bölgede kurulacak tarım ağırlıklı teknopark, sulu tarımla birlikte ortaya çıkan köklü sorunların üstesinden gelmek, tarımsal ürünleri bölgede sanayi ürünlerine dönüştürmek, biyoteknoloji, sulama teknolojisi, yenilenebilir enerji gibi konularda tarımsal teknolojiyi ön plana çıkarmayı hedefliyor. Yeni teknolojiler üretmeyi, yaptıkları çalışmaları ulusal ve uluslararası düzeyde ilgililere aktarmayı hedefleyen teknoparkımızla Şanlıurfa’ya önemli bir hizmeti getirdiğimize inanıyorum. İş adamlarımızın da bu teknoparka iştirak etmelerini bekliyoruz.”
Toplantıya, Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Eyyüp Sabri Ertekin, HRÜ Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Bülent Yeşilata ve yönetim kurulu üyeleri ile diğer ilgililer katıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.