banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber urfahaber Sanlıurfa Rogers Kassım Mato futbolcu Mateus Cardoso Lemos Martins

Hilvan’da elektrik sorunu masaya yatırıldı

Hilvan ilçesinde yaşanan elektrik kesintileri hakkında bir istişare toplantısı düzenlendi. Toplantıya, Hilvan ilçe kaymakamı, ziraat odası başkanı, belediye başkanı, köy ve mahalle muhtarları katıldı.

Yaklaşık 3 saat süren toplantıda elektrik konusunda yaşanan sorunlarla ilgili görüş ve öneriler dile getirildi. Dicle EPSAŞ il müdürü ve koordinatörü Neşet Demirbağ elektrik kullanımındaki israfa dikkat çekti.

Toplantıya katılan köy muhtarları ise, elektrik kesintileri nedeniyle verimin azaldığını, düzenli bir sulama yapamadıklarını ve elektrik fiyatında indirim yapılması gerektiğini dile getirildi

Daha sonra ilçe kaymakamı Ahmet Özay ise, devlet olarak vatandaşın mağduriyetinin giderilmesi için üzerlerine düşen görevi yapacaklarını söyledi. 

  (İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.