banner2
Öne Çıkanlar ABD Emir Preldzic 4 Milot Rashica Karaköprü Narı Vali Salih AYHAN Kimdir

Her bayram dolup taşan mezarlıklar bu bayram boş kaldı

Koronavirüs (Kovid-19) salgınıyla mücadele kapsamında İçişleri Bakanlığı tarafından ilan edilen 4 günlük sokağa çıkma yasağı 2’inci gününde devam ediyor.

Yasağın ilk gününde kapsam dışında tutulan market, bakkal, manav, kasap ve kuruyemişçiler ile online satış yapan işletmeler, bugün faaliyetlerine ara verdi. 

CADDE VE SOKAKLARDA KORONA SESSİZLİĞİ

Bu yılki Ramazan Bayramı'nın ilk gününe denk gelen yasağın ikinci gününde de Şanlıurfa cadde, bulvar ve sokakları boş kaldı. Sadece fırın ve tatlıcıların açık olduğu kentte, polis araçları dışında trafik akışı durdu ve birçok yere güvenlik noktası oluşturuldu.

MEZARLIKLAR BOŞ

Ramazan Bayramı dolayısıyla her yıl yoğun kalabalıklara sahne olan Harrankapı, Bediüzzman ve Asri mezarlıkları, bu yıl sokağa çıkma yasağı nedeniyle boş kaldı. Mezarlıkların içinde sivil polis araçlarının sık sık devriye attığı görüldü.

ŞEHİT MEZARLARI ZİYARET EDİLDİ

Şanlıurfa’da yeni tip koronavirüs (Kovid-19) nedeniyle uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasından mezarlık ziyareti için muaf tutulan şehit yakınları, bayramın ilk gününde mezarlıklara gitti.

Sabah erken şehitliğe gelen aileler, Kur'an-ı Kerim okudu, dua etti. Evlatlarının kabrine su döküp çiçek bırakan anne ve babalar, mezarları da büyük bir özenle temizledi.(RHA AJANS)

Anahtar Kelimeler:
Mezarlıklar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.