banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa Şanlıurfaspor Haliliye haber

Hasan’dan Mektup Var!



Kızının SBS’deki başarısı üzerine hükümlü olarak yattığı Karaman Cezaevi’nden Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç’e mektup yazarak yardım isteyen Hasan Baliman, Vali Güvenç’in ailesine ve kızına yardım etmesi ve evini ziyaret etmesinden dolayı Vali Güvenç’e bir teşekkür mektubu yazdı.  
Mektubunda ailesine evinde misafir olarak gerçekleştirdiği ziyaretten dolayı Vali Celalettin Güvenç’e ve beraberindeki heyete teşekkür eden Baliman, bu ziyaretin kendisine dört duvar arasında mutluluk kaynağı olduğunu dile getiriyor. Vali Güvenç’in iyi niyetli, babacan bir devlet büyüğü olduğunu belirten Baliman, Şanlıurfa halkının Vali Güvenç sayesinde çok daha güzel hizmetler göreceğine inandığını aktarıyor.
Mektubunun sonunda Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç ve tüm Valilik personelinin bayramını kutlayan Baliman, Vali Güvenç’e şükranlarını sunuyor.
Hasan Baliman geçtiğimiz günlerde Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç’e mektup yazarak Vali Güvenç’ten kızının okuması için ailesine yardım edilmesini istemiş, Vali Güvenç de Siverek incelemeleri esnasında ilçede yaşayan aileyi evinde ziyaret ederek gerekli yardımların yapılması için yetkililere talimat vermişti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.